Наскоро си купих Alfa 146, 1.9 td, какво трябва да знам и какво да следя за доброто й състояние и добро поведение?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 146 1.9 td
Collapse
X
-
Потърси из форума какво е писано за дизелите! Етопоследната подобна тема. Принципно всичко, което е били писано за JTD, се отнася и за твоя двигател с изключение на това, че например твоята не е така чувствителна към качеството на нафтата.
Аз бих казал, че изборът ти е добърКогато аз търсих кола, тези вървяха по 5-6 хил. лв. Предполагам, че сега цените са още по-атрактивни
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
[quote="trustworthy"]Потърси из форума какво е писано за дизелите! Етопоследната подобна тема. Принципно всичко, което е били писано за JTD, се отнася и за твоя двигател с изключение на това, че например твоята не е така чувствителна към качеството на нафтата.
Аз бих казал, че изборът ти е добърКогато аз търсих кола, тези вървяха по 5-6 хил. лв. Предполагам, че сега цените са още по-атрактивни
[/quo
Според мен я купих на далавера - 1998 г., 1.9 тд, климатик, ЛДЖ, каско, СД, год. винетка, пълен ел. пакет и т.н. за 5500 лв. Как ти се струва?IKL
Comment
Comment